Musica'!

Jag älskar musik och jag vet att jag delar detta fina intresse med många medmänniskor på Haraldsbo. Dock har inte alla lika bra musiksmak som jag och därför tänkte jag att jag skulle bidra med lite nytänkande till dessa stackars elever som inte lärt sig lyssna på bra musik. Nu när det är vår så blir jag ofta på kärlekshumör och vill lyssna på glada romantiska låtar för att kunna sprida glädje på skolan! Här är min (och alla andra Haraldsboelevers framtida) topp topp 5 lista:
  1. Kiss me - New found glory 
  2. Look what you´ve done - Jet ( denna låten gör min alltid nanannanannanna! ). 
  3. Painting flowers - All time low ( japp, detta coola band har jag faktiskt sett, de är superba så jag rekomenderar varm att ni börjar lyssna på dem. Då blir jag glad! ) By the way så har denna låten varit med i Alice i Underlandet om ni känner igen den.
  4. Speed of sound - Coldplay 
  5. Kyss mig - Axel Algmark 
Så nu när jag går till skolan så förväntar jag mig bara höra massa azum musik i dom långa vackra korridorerna! ;)

Sportlovs plugg - som en sann naturare!

Jag kände att engelska inte riktigt va min grej, jag bor ju trotts allt i Sverige så varför leka cool och skriva på nåt annat språk? Nu sparar ju även alla småungar som läser min blogg tid när de slipper hänga på google translate 24/7. Det är ett väldigt coolt ställe att hänga på men nån gång kan man behöva en paus från det.  Även jag slipper ju vistas där, så alla vinner på detta! Den sista kvällen på mitt älskade sportlov tyckte jag att min kära blogg skulle få lite nya, fina skrivtag. Även om detta lovet har varit superbt, så börjar jag längta tillbaka till skolan, naturare som jag är. Harandsbo är ju trotts allt som ett andra hem för mig! Jag skulle nästan säga att vi har för långa lov (ja, jag  kände att nån behövde ta det partiet också). Om det är sanning vet man dock aldrig, jag är som en olöst gåta jag. Man vet ALDRIG vart man har mig, mohahahah!
Nä, nu tror jag jag ska plugga på periodiska systemet. Det är ju bara sååå intressant! Tänk bara på hur alla grundämnen är indelade i ett mycket komplicerat men samtidigt väldigt logist och ologiskt system. Jag blir så fascinerad!

RSS 2.0